FACTS AND FIGURES

estrelles-michelin

A la província de Girona es concentren 15 restaurants amb 20 estrelles Michelin, reflex de la combinació exquisida entre tradició culinària i esperit creatiu.

Turistes

Durant l’any 2015 la Costa Brava i el Pirineu de Girona han rebut més de 4,6 milions de turistes, procedents d’arreu del món.

Espais Naturals

A les comarques de Girona una tercera part del territori està protegida pel seu interès natural… Vuit magnífics parcs naturals, quatre jardins botànics sorprenents i molts quilòmetres de camins de ronda.

Dalí

Un total de 1.389.019 persones han visitat durant l’any 2015 el Triangle Dalinià, format pel Teatre-Museu Dalí de Figueres, la Casa-Museu Salvador Dalí de Portlligat, i el Castell Gala Dalí de Púbol.

Creuers

Els ports de creuers de Palamós i Roses promocionats sota la marca Costa Brava Cruise Ports han rebut, durant l’any 2015, 44 escales amb més de 41.000 passatgers procedents d’arreu del món.

Parcs Naturals

La Costa Brava i el Pirineu de Girona tenen vuit parcs naturals. Vuit meravelles paisatgístiques que ofereixen de tot: alta muntanya, cales i platges, penya-segats, volcans, boscos immensos, aiguamolls, rius i llacs…

Festivals

Costa Brava Girona Festivals és la marca que aglutina tota l’oferta de festivals de múltiples gèneres de la província de Girona: teatre, música, art, cinema, circ, humor, màgia, còmic i digital.

Platges i Cales

A la Costa Brava hi trobaràs 245 platges i cales per tots els gustos: des de petites cales amagades entre els penya-segats i envoltades de vegetació, accessibles per mar o des de camins de ronda, fins a platges amb tots els serveis.

Vies Verdes

A la província de Girona hi trobaràs 125 km de Vies Verdes estructurades en quatre trams que et permetran anar des del Pirineu de Girona fins a la Costa Brava a peu o en bicicleta.

Vies Braves

Les Vies Braves constitueixen una xarxa pública d’itineraris marins que permeten que tothom pugui gaudir i explorar el litoral des del mar de manera segura. Uns 19km que transcorren paral·lels als camins de ronda de la Costa Brava.

Golf

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona hi trobaràs 13 camps de golf i 10 de pitch & putt. 5 camps de golf de la Costa Brava estan considerats entre els millors d’Espanya segons el prestigiós rànquing Top 100 Golf Courses.

Congressos

La Costa Brava i el Pirineu de Girona són la destinació ideal per celebrar-hi congressos, incentius i esdeveniments. Tota la informació, a Costa Brava Girona Convention Bureau.

Esquí

Al Pirineu de Girona pots gaudir esquiant en 4 estacions d’esquí alpí i una d’esquí nòrdic. Bona neu, bones pistes i fantàstics paisatges.

ports-esportius

Tots els ports esportius de la Costa Brava es caracteritzen per la seva oferta d’instal·lacions i serveis d’alta qualitat, i per l’interès en la protecció de l’entorn natural.